SVE JE SPREMNO ZA PRAVU MODNU ČAROLIJU – EXTRAVAGANT GALA

22. studeni rezerviran je za najekstravagantniji riječki događaj godine

Peto izdanje modne manifestacije Extravagant Gala, pod generalnim pokroviteljstvom Dr. Vivian`s anti age seruma, još će jednom pretvoriti Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja u najljepšu modnu pistu. Događaj je to koji se svake godine željno iščekuje, a za koji se uvijek traži mjesto više.

22. studenog, s početkom u 20 sati u Guvernerovoj palači predstavit će se sedam dizajnera: Boudoir, Elfs, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Hero4Heroes, Lusso Couture, Andrea Anić Profound Apparel i Peperoncina design.

U najavnoj kampanji našle su se kreacije Boudoir, Lusso Couture i Peperoncina design, a fotografije potpisuje Zvonimir Ferina. Inspiracije mu, kaže, nije nedostajalo – uz predivan ambijent jedinstvene Guvernerove palače i vrhunske kreacije domaćih dizajnera, nije bilo teško stvoriti pravu modnu foto čaroliju.

Za pomalo pomaknuti make up bila je zadužena Gabriela Jozić, za IBeauty, dok se za frizuru koja također odskače od standarda, pobrinula Ivana Zoretić iz E salona, za Kevin Murphey. Stajling je upotpunila obuća iz trgovine CCC, a na snimanju je briljirala Valentina Imširović iz agencije N Model management.

Sve viđeno na snimanju kampanje samo je mali uvod u fantaziju koja nas očekuje 22. listopada.

Modna manifestacija Extravagant Gala, održava se u suorganizaciji s Pomorskim i povijesnim muzejom Hrvatskog primorja te će i ove godine imati humanitarni karakter. Slobodno možemo reći – bit će to pravi festival ljepote, mode i glamura koji ne smijete propustiti.

PR365

Fotografija: Zvonimir Ferina