Suzana je hit!

Popularni tamburaši u starkama Mejaši i grupa Vigor udružili su snage u novom singlu ‘Suzana’ i još jednom osvojili srca mnogobrojne publike, kao i radijskih etera.

Ovoga tjedna dečki su upisali najviši ulaz na HRTop40, ljestvici najemitiranijih singlova u Hrvatskoj. Mejaši su jako zadovoljni ovom suradnjom koju su rado i komentirali:“Kad smo snimili duet s Vigorom znali smo da imamo odličnu stvar u rukama. Baš svi smo nekako vjerovali u nju i nadali se da će je publika prepoznati. Reakcije u prvih tjedan dana su nadmašile sva naša očekivanja što nam potvrđuju komentari publike, brojke na društvenim platformama i reakcija ljudi na koncertima. Neizmjerno smo zahvalni medijima koji su prepoznali ovaj svježi spoj dvaju bendova i pjesmu koja je dobila ono što zaslužuje – mjesto u srcima naše zajedničke publike. U današnje vrijeme je teško pjesmu prezentirati publici i stvoriti priliku da je čuju, a mi smo to uspjeli uz vrhunski tim Hamar Media i tim Multimedija direkcija na čemu im se ovim putem zahvaljujemo.”  

Podsjećamo, pjesmu ‘Suzana’ je nastala zahvaljujući jakim autorskim imenima hrvatske glazbene scene. Denis Dumančić kao autor pjesme udružio je snage s Valerijom Đurđević koja je napisala stihove, a na aranžmanu je radio zajedno s Branimirom Mihaljevićem.

Ako još niste imali prilike poslušati singl koji je imao najviši skok na listi radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, pravo je vrijeme da poslušate Suzanu!

HAMAR media