Humanitarni buvljak s poznatima

Pozivamo vas da nam se pridružite na Humanitarnom buvljaku s poznatima koji udruga Nismo same organizira u suradnji s Mirjanom Mikulec, organizatoricom 4. sajma interijera InDizajn – festival modernog doma, a u sklopu Sajma koji se održava od 26. do 29. rujna u Sportskoj dvorani Arena Zagreb.  

Cilj je Humanitarnog buvljaka prikupiti dodatni novac za naš projekt taksi prijevoz žena oboljelih od raka na kemoterapiju i s kemoterapije „Nisi sama – ideš s nama!“ za koji smo primili brojna priznanja i nagrade.

Uz organizatoricu Sajma Mirjanu Mikulec svoju su nam podršku do sada dali: Indira Levak, Danijela Martinović, Zdenka Kovačiček, Nives Celzijus, Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević, Jadranka Ivaniš Yaya, Ida Prester, Mario Petreković, Ivan Dečak, Jelena Rozga, Emilija Kokić, Joško Čagalj Jole, Tina Kresnik, Lana Kos, Antonela Malis, Matija Vuica, Davor Gobac, Vedran Ćorluka, Franka Batelić, Tonči Huljić, Tarik Filipović, Renata Sopek, Ella Dvornik, Viktorija Rađa, Karmela Vukov Colić, Robert Knjaz, Pero Galić, Mateja Elezović Brdar, Ana Vilenica, Mia Begović, Milana Vlaović, Bruno Šimleša, Maja Šimleša, Toni Milun, Lana Klingor, Mia Rkman, Kristina Ercegović, Edina Pličanić, Mirna Sišul, Petra Radin, Luka Nižetić, Marina Vujčić, Đurđica Vorkapić, Tomislav Paškvalin i Husein Hasanefendić Hus.

Bit će svega, od dizajnerskih haljina, torbica, nakita, do autorskih knjiga, albuma i CD-ova s posvetom i potpisom autora, a građani će ih moći kupiti na našem štandu, kao i ostale proizvode iz asortimana naše udruge među kojima su i majice, tunike, narukvice i torbe s logom Zorana Aragovića, dizajnera koji stoji iza brenda BiteMyStyle fashion design.  

Prema istraživanju koje je provela naša udruga u suradnji sa Zakladom Solidarna, svaka četvrta žena koja se liječi od raka nema riješeno pitanje prijevoza na kemoterapiju. Kao odgovor na to, po uzoru na praksu u Nizozemskoj, razvili smo uslugu taksi prijevoza na kemoterapiju i s kemoterapije. Do sada našu je uslugu koristilo 180 žena oboljelih od raka, koje se liječe u zagrebačkim bolnicama, iz čitave Hrvatske, a za koje smo donacijama osigurali više od 5000 vožnji.

Vrata sajma interijera u Sportskoj dvorani Arena Zagreb otvaraju se 26. rujna, u 12 sati. 

Ivana Kalogjera / NISMO SAME