OFYR roštilj iz Nizozemske

Nizozemski OFYR, proizvođač uređaja i opreme za kuhanje na otvorenom, kojeg u Adria regiji ekskluzivno predstavlja tvrtka Haby, donosi novosti za novu sezonu kuhanja i pripreme roštilja na otvorenom.

Uz već poznati klasični oblik OFYR-a sa više varijanti ložišta i praktičnih postolja izrađenih od Corten čelika, u ponudi je kompletna nova linija u crnoj boji kao i razni dodatci modernog dizajna karakterističnog za OFYR, čime postaju i ukras u prostoru. OFYR je puno više od klasičnog roštilja, praktično je kuhinja na otvorenom, uređaj za kuhanje i pečenje uz otvorenu vatru. Izvrstan je za pripremu svih vrsta namirnica: od pečenja jaja i svih vrsta mesa do ribe i morskih plodova, povrća, voća, gljiva. Direktno na ploči možete i flambirati namirnice.

Zahvaljujući specijalnoj leguri čelika od koje je izrađena, ploča za kuhanje i pečenje se ne zagrijava preko 300°C te se hrana može pripremati na ploči bez straha da će namirnice prigoriti ili se zalijepiti na ploči. OFYR ne zahtijeva gotovo nikakvo čišćenje i održavanje, te ga možete ostaviti vani nepokrivenog u svim vremenskim uvjetima. Zbog trodjelnog modularnog koncepta lagan je i za premještanje, što je velika prednost u odnosu na klasične roštilje. Cjelokupnu ponudu OFYR roštilja, dodatne opreme i dodataka možete vidjeti na web stranici www.habycreative.com i Facebook stranici @OFYRhaby, a prezentaciju dogovoriti i dodatne informacije dobiti pozivom na broj 01 3778 503 ili putem e-maila: ofyr@habycreative.com.

PR: Haby