LIU JO PARKE ZA PROMJENJIVO PROLJEĆE

Liu Jo parka kao fashion komad

Što kada dođe dugo očekivano proljeće, a vrijeme nas i dalje podsjeća na jesen? Ne moramo spominjati da je izuzetno naporno stalno gledati vremensku prognozu, vući sa sobom kišobran i oblačiti se višeslojno. Doskočite promjenjivom vremenu i uvijek imajte sa sobom parku ili sako koji će ujedno biti i fashion komad vaše odjevne kombinacije. Liu Jo nova kolekcija za proljeće/ljeto ima nekolicinu zanimljivih parki, a mi smo za vas odabrali nama najdraže.

Volite li klasiku poput hlača na crtu ili cipela na visoku potpeticu te želite ostaviti dobar dojam na poslovnom sastanku Liu Jo preporučuje blejzer prljavo roze boje s diskretnim zmijskim uzorkom. Takav odabir dati će vam dozu samopouzdanja, a ujedno ćete biti moderni. Njegujete li više sportski look i volite stilski odmak odaberite crnu, šljokičastu parku koja će biti pun pogodak uz bilo koju odjevnu kombinaciju.

Ako trebate ležerniju varijantu za slobodno vrijeme, bilo da se radi o sportu ili kavi s prijateljicama, odabrali smo za vas dvije parke u sportskom stilu. Minimalizam ili trendi uzorak, s kapuljačom ili bez, obje parke će i najobičniji outfit podići za ljestvicu više, a vi ćete biti spremni za promjenjivo proljetno vrijeme.

Proljetnu kolekciju najaktualnijih parki pronađite u Liu Jo poslovnicama

ili na www.fashionandfriends.hr!

PR: Conor