NAKIT KOJI ĆE OSVOJITI ROMANTIČARKE

Motivi srca i zvjezdica u centru su pozornosti Hora Plus Fossil kolekcije

Nježnost i osjećaj za ljepotu odlika su vječnih romantičara, stoga ovog proljeća Hora Plus Fossil predstavlja kolekciju nakita upravo za  romantičare i zaljubljene, a srca i zvjezdice u centru su pozornosti nove kolekcije.

Osobe koje posvećuju mnogo pažnje usklađenosti boja i modnih detalja s ostatkom outfita, biraju nakit u setovima, poput rose gold ogrlice, pripadajućih naušnica i narukvice. Dok drugi više preferiraju jedan ključan komad nakita koji će privlačiti pozornost.

Neovisno želite li nakit pokloniti ili ćete ga odabrati sami za sebe, u najnovijoj Fossil kolekciji nudi se ponešto za svakoga. Rose gold linijiu obilježavaju srca, cirkoni i pink kožna narukvica. Srebrna linija nakita za ljubitelje minimalizma i hladnog sjaja nešto je robusnijeg dizajna s detaljima poput cirkona. Osobe koje vole topli odsjaj te tradicionalisti odabrati će zlatne ogrlice, narukvice i naušnice sa zvjezdicama, a rokeri će odabrati statement crne ili smeđe kožne komade u kombinaciji sa čelikom.

Više o Fossil kolekciji nakita pronađite na www.horaplus.hr ili na kontakt broj 01 4697 786 te odaberite komad nakita koji će obilježiti novo proljeće.

PR: Conor