Neograničena sloboda surfanja uz Tele2 pokućni internet

Uz dodatnih 95 kuna mjesečno tu su i dva Samsung Galaxy Tab A 10.1 tableta, za neograničeno surfanje na više uređaja

Sigurno je još svježe sjećanje na nesretnog Vida kojeg je ostavila partnerica. Osim što mu je odnijela psića, ponijela je sa sobom i neograničeni pokućni internet kojeg je mogla odmah, bez potrebe za dovođenjem žičanog priključka, uključiti u struju u novom stanu te nastaviti koristiti. Vid je bio toliko tužan što sad netko drugi neograničeno surfa na njegovom pokućnom, da mu je utjehu na uviđaju ponudio čak i policajac.

No, vrijeme je prošlo, Vidove rane su zacijelile i to tako da je ponovo okusio sreću koju samo ljubav može donijeti. Ovoga puta s novom partnericom u novom stanu, s novim psom, ali ponovno s Tele2 pokućnim internetom. Vid je lik iz reklame Tele2 za pokućni, ali svakome se može dogoditi da ostane bez interneta. No, zahvaljujući pokućnom, moguće je internetski priključak imati bilo gdje jer se ruter za pokućni internet jednostavno isključi iz struje i počne koristiti na nekoj novoj lokaciji. Za njega nije potreban nikakav dodatan priključak osim onog za struju, a upravo zbog toga ga je moguće nositi u vikendicu, kuću na moru ili u novi stan.

Pokućni nudi mobilnost, jednostavnu instalaciju i neograničen promet uz BEZBROJ GIGABAJTA za 169 kuna, a za dodatnih 95 kuna mjesečno uz ruter za pokućni dolaze i dva Samsung Galaxy Tab A 10.1 tableta, kako bi surfanje uistinu bilo neograničeno na više uređaja.  

PR: Abeceda komunikacije