Huawei Pura 70 Pro dostupan u prodaji!

Najnoviji Huawei flagship pametni telefon – HUAWEI Pura 70 Pro dostupan je u prodaji na lokalnom tržištu. Telefon je dostupan u crnoj i bijeloj boji kod Huawei prodajnih partnera, a preporučena maloprodajna cijena uređaja iznosi 1.199,00 eura. Najnoviji flagship označava novo poglavlje HUAWEI Pura serije pametnih telefona i prati novi dizajnerski smjer „Fashion Fotward“ s revolucionarnim „Forward Symbol“ dizajnom koji utjelovljuje svježi pristup, spajajući vrhunsku fotografiju, zadivljujući dizajn i jedinstveni stil.

Telefon dolazi s Ultra Lighting glavnom kamerom s podesivim otvorom blende i velikim senzorom za bolji protok svjetla. Najnovija značajka Ultra Speed Snapshot omogućuje „zamrzavanje“ pokreta subjekta kojeg se fotografira – bilo da se radi o sceni napadača koji se brzo probija prema golu ili lopte koja leti kroz zrak. Korisnici se mogu u potpunosti približiti kadru s telefoto kamerom koja je idealna za snimanje kućnih ljubimaca ili sportskih aktivnosti iz daljine.

HUAWEI Pura 70 Pro podržava raspon zumiranja do 200x, a XD Fusion Pro Engine tehnologija omogućuje nevjerojatnu količinu jasnih detalja, čak i ako se radi o jako udaljenom kadru. Kamera sadrži i Macro telefoto kameru uz 35x Macro Zoom koji omogućuje fotografiranje nevjerojatnih detalja sa samo 5 cm udaljenosti, pa čak i u okruženju slabog osvjetljenja. Snimanje brzih fotografija izazovno je iz mnogo razloga, osobito zbog podosta dugog čekanja na savršenu snimku subjekta u pokretu. Međutim, uz značajku XD Motion Engine, fotografiranje takvih scena nikada nije bilo lakše.

Telefon krasi veliki 6,8 – inčni HUAWEI X-True™ zaslon s brzinom osvježavanja slike do 120 Hz podržava i 2.500 nita svjetline te tako korisnicima pruža preciznu i živopisnu reprodukciju boja. Uređaj je opremljen izdržljivim Kunlun Glass staklom koje pojačava otpornost na padove za 100%, pretvarajući garantirane nezgode u siguran ishod. Tu je i baterija od 5.050 mAh koja zajedno s 80 W HUAWEI Supercharge tehnologijom brzog punjenja može napuniti uređaj do 50% u samo 15 minuta.

Huawei je nedavno najavio i početak prodaje Watch Fit 3 i Watch 4 Pro Space Edition pametnih satova, te novog, zelenog izdanja Watch GT 4 41 mm.  

Preporučena maloprodajna cijena HUAWEI Pura 70 Pro pametnog telefona u prodaji je 1.199,00 eura, a dostupan je u crnoj i bijeloj verziji. Za više informacija posjetite: HUAWEI Pura 70 Pro – HUAWEI Hrvatska

Novi proizvodi tvrtke Huawei:

Na velikom launch eventu u Dubaiju 7. svibnja, Huawei je predstavio nove nosive, audio i pametne uredske proizvode, uključujući nadograđeni HUAWEI MateBook X Pro te kompanijin prvi tablet s najnovijom generacijom PaperMatte zaslona – HUAWEI MatePad 11″S. Osim navedenih inovacija, event u Dubaiju predstavio je slušalice FreeBuds 6i s poboljšanim mogućnostima uklanjanja buke, novu nijansu open ear slušalica FreeClip, HUAWEI MateBook 14, prijenosno računalo s profesionalnim 2,8K OLED zaslonom te 41 mm HUAWEI WATCH GT 4, koji je sada dostupan u zelenoj boji. Više informacija o dostupnosti proizvoda možete potražiti na stranicama tvrtke.

REAL grupa