Najnovije izdanje grupe The Bastardz!

Nova stvar iz funk radionice legendarnih Bastardza okrunjena fenomenalnim vokalom jednog i jedinog, neponovljivog Maria Huljeva! 
Riječ je o distopično optimističnoj hippy old school nu funk genre fluid pjesmi “Ljubav za sve nas”, koju karakterizira tipični Bastardz groove, duboko ukorijenjen u jazz funk tradiciji, ali obojan svježim bojama široke palete raznih glazbenih utjecaja.


Sadrži hrvatsku verziju, izvornu, englesku pod nazivom “Love around the world” i instrumentalnu verziju pjesme pod nazivom “Sax around the world” u kojoj se kao solist pojavljuje saksofonist Bastardza, višestruki dobitnik nagrade “Status”, Ivica Ywek Premelč.

Video je snimljen za obje vokalne verzije, a kao i obično, važan dio Bastardz spotova su zanimljiva vozila. Za razliku od raznih funkmobila tipa Cadillac, Lincoln i nekoliko Mercedesovih limuzina iz dosadašnjih Bastardz videa, u novom se videu pojavljuju vintage Porsche i motocikl Ducati, možda ne baš tipični funkmobili, no to i nije tako važno jer uz profinjeni old school nu funk zvuk ovog benda i tramvaj prolazi pod funkmobil. Uživajte, plešite i groovajte uz The Bastardz! Peace!!!

Pjesma “Ljubav za sve nas” je dostupna na svim streaming sevisima.