Lesnina predlaže top proizvode u VIVA MAGENTA – PANTONE boji godine 2023

Prema Pantoneu, živahna Viva Magenta je boja 2023. “Viva Magenta” je – optimistična grimizno-crvena. Ona zrači poletom i snagom i nalazi svoje korijene u prirodi, djeluje hrabro i neustrašivo, živahno i veselo.

Kako uklopiti Viva Magenta boju u dom?

Viva Magenta idealna je boja za kreativno uređenje interijera. Moćna je i odvažna i kao takva u životni prostor unosi optimizam i energičnost. Lesnina prodajni centri slijede trendove i donose inspiraciju kako uklopiti Viva Magentu u prostorije doma.

Kao vrlo nekonvencionalna nijansa, Viva Magenta je izvrstan balans između toplog i hladnog. To je boja koja savršeno funkcionira kao statement detalj u prostoru i koja izvrsno „razbija“ monotoniju prostora i neutralne tonove. U Lesnina trgovinama i na webshopu potražite prijedlog hit proizvoda u boji godine.

Primjerice, veće komade namještaja, poput fotelja, sofe, trosjeda i stolica, za stvaranje odvažnog i upečatljivog dojma prostorije. Veći komadi namještaja u Viva Magenta boji dobro se mogu uklopiti u prostorije poput dnevnog boravka, hodnika ili spavaće sobe. Nedvojbeno je da će time prostor postati prozračniji i atraktivniji.

Želite li ovu boju dozirati umjereno i poigrati se detaljima u Viva Magenta boji, Lesnina predlaže da odaberete predmete poput ukrasnih jastuka, dekoracija, zavjesa, deka, svjetiljki, tepiha i slično. Osim što će pridonijeti promjeni prostora, manji predmeti u Viva Magenta boji prostoru će dati toplinu, a po želji se uvijek mogu i premještati unutar raznih prostorija čime će dojam interijera učiniti još dinamičnijim.

Lesnina