SkyShowtime slavi pokretanje u Hrvatskoj uz ponudu „Doživotno u pola cijene”

Potpuno nova streaming usluga kreće u Hrvatskoj danas 

Samo u ograničenom trajanju, novi korisnici koji se prijave putem stranice skyshowtime.com ostvarit će pravo na 50 % popusta na standardnu mjesečnu cijenu – doživotno 

Vrhunska streaming usluga SkyShowtime slavi današnje pokretanje u Hrvatskoj uz ponudu „Doživotno u pola cijene” za sve nove korisnike.  

  Samo u ograničenom trajanju, novi korisnici koji se prijave putem stranice skyshowtime.com ostvarit će pravo na 50 posto popusta na standardnu mjesečnu cijenu – doživotno.  

U Hrvatskoj to znači da će korisnici koji iskoriste ovu ponudu plaćati samo 2,99 eura mjesečno umjesto 5,99 eura za vrhunske sadržaje, uključujući premijere hollywoodskih filmova i sjajnih novih serija iz najvećih svjetskih studija čiji je streaming dostupan na jednom mjestu.  

Glavni direktor SkyShowtimea Monty Sarhan kaže: „SkyShowtime donosi vrhunski sadržaj po izvrsnoj cijeni omogućujući našim korisnicima zabavu uz najpovoljniju cijenu. Kao nova sjajna streaming usluga u Europi, sa zadovoljstvom svojim korisnicima u Hrvatskoj pružamo još veću pogodnost ponudom ograničenog trajanja prilikom pokretanja uz doživotnu pretplatu u pola cijene”. 

Lokalna će publika od samog pokretanja imati pristup raznolikoj ponudi serija i filmova, među kojima su: 1883, 1923, Obiteljski prijatelj, Hitna pomoć, Američki žigolo, Blok 181, Halo, Zakon i red 21. sezona, Neka uđe onaj pravi, Gradonačelnik Kingstowna, Ti si taj, Na putu do zvijezda: Bumper u Berlinu, Pjevajte s nama 2, Zvjezdane staze: Novi svjetovi, Nabrijani: Borba za Uber, Poziv, Indeks straha, Prva dama, Ponoćno sunce, Kukavice iz Midwicha, Sjevernjak, Ponuda, Ponuda, Kralj Tulse, Vampirska akademija i Yellowstone.  

Velike hit serije koje će se u dolazećim mjesecima početi prikazivati na SkyShowtimeu uključuju i neke nestrpljivo iščekivane naslove: Smiješna žena, Ripley, Zečja rupa, Tri žene i Grad zla.  

Pored toga, SkyShowtime dom je novih kinohitova iz studija Universal Pictures i Paramount Pictures koji će postati dostupni nakon prikazivanja u kinima i izdanjima za kućna kina. Među novim filmovima koji dolaze na SkyShowtime jesu: Top Gun: Maverick, Jurski svijet: Carstvo, Malci: Kako je Gru postao Gru, Loši momci i Crni telefon. Ostali kinohitovi koji će biti dostupni na usluzi uključuju Iskupljenje, Downton Abbey: Novo doba i Belfast.  

SkyShowtime donosi nove vrhunske igrane serije, dječje i obiteljske sadržaje te odabir legendarnih naslova iz zbirke i kompleta filmova studija Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios i Peacock. 

Ponuda SkyShowtimea „Doživotno u pola cijene” dostupna je samo određeno vrijeme i podliježe našim uvjetima i odredbama https://www.skyshowtime.com/hr/terms/offers.

Više pojedinosti potražite na sljedećim adresama:   

Web: www.skyshowtime.com    

Uredništvo: corporate.skyshowtime.com

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime  

Twitter: https://twitter.com/SkyShowtime

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=MD6t-iCJYU8

Abeceda komunikacije