SUHA KOŽA SKLONA ATOPIJSKOM EKCEMU? POTRAŽI EXOMEGA ODGOVOR

S 43,4 milijuna slučajeva u svijetu, atopijski dermatitis druga je najčešća kožna bolest. U samo 3 godine broj oboljelih se utrostručio, a znamo da se bolesnici s atopijskim dermatitisom svakodnevno suočavaju s različitim teretima koji bitno utječu na njihove i živote njihovih obitelji. Iznimno je važno podizati svijest o ovoj bolesti, kao i bolesnicima olakšati svakodnevicu. Pravilna i prilagođena higijena i njega suhe kože sklone atopijskom ekcemu osnova su terapije ove bolesti.

Novo u EXOMEGA liniji

Na atopijskoj koži ponekad se manifestiraju alergijske reakcije koje, uz već prisutan osjet neudobnosti, dovode do povećane osjetljivosti i reaktivnosti kože. A-DERMA, referentni brend kada je u pitanju emolijentna njega, predstavlja novi EXOMEGA proizvod za njegu kože sklone atopijskom ekcemu – EXOMEGA ALLERGO emolijentni balzam. U ovom su proizvodu vrhunski stručnjaci koji rade na razvoju A-DERMA proizvoda udružili umirujuća svojstva EXOMEGA CONTROL emolijensa s rješenjem posvećenim alergijskoj hiperreaktivnosti.

Budući da koža sklona alergijskim reakcijama zahtijeva najviši stupanj sigurnosti, A-DERMA je formulirala EXOMEGA ALLERGO emolijentni balzam kao sterilni kozmetički proizvod. Patentirana tehnologija omogućuje kreiranje proizvoda bez dodatka konzervansa, a istovremeno jamči potpuno netaknutu formulu od početka proizvodnje do posljednje kapi nanesene na vašu kožu. Ključni element u očuvanju formule je 100% hermetična pumpa za ultra-precizno i ultra-čisto doziranje.

EXOMEGA ALLERGO emolijentni balzam trenutno i dugotrajno umiruje crvenilo i iritacije, hrani i ojačava kožnu barijeru te štiti ravnotežu mikrobioma. Za lice, tijelo i očne kapke. Bez parfema. Ispitan je na koži sklonoj alergijskim reakcijama. Bogate je teksture, lako se nanosi, brzo se upija, s „dry touch“ završetkom za brzo oblačenje.  Sadrži 95% sastojaka prirodnog podrijetla, bez sastojaka životinjskog podrijetla. Nanosi se jednom dnevno na kožu očišćenu sredstvom bez sapuna, kao što je EXOMEGA CONTROL.

2022. godina je slavljenička godina za brend A-DERMA. Uz svoj 40. rođendan brend je već predstavio različite inovacije, a još jedna su nove, eko-dizajnirane tube EXOMEGA CONTROL mlijeka, kreme i balzama od 200 ml, s 33 posto manje plastike u odnosu na standardnu tržišnu tubu i niže cijene za potrošače.

Posebnosti EXOMEGA CONTROL proizvoda

EXOMEGA CONTROL emolijensi referentni su tretman za suhu kožu i kožu sklonu atopijskom ekcemu. Njihovom se primjenom:

  • smanjuje SCORAD za 54 posto*
    • poboljšava kvaliteta života pacijenata, i to uz samo jedno nanošenje dnevno i 3 prilagođene teksture, koje se koriste na temelju potreba pacijenata + ekspresna rutina u obliku spreja

EXOMEGA CONTROL emolijensi su prirodni:

  • formule sadrže 95 posto sastojaka prirodnog podrijetla
    • ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi je iz organskog uzgoja
    • bez mirisa i bez kontroverznih sastojaka
    • testirano od 1. dana života

Dodatno pojačano umirujuće djelovanje možemo zahvaliti BioVect®​ sustavu koji olakšava ulazak djelatnih tvari u kožu i povećava njihovu apsorpciju. Formule bez silikona, mineralnih ulja i kontroverznih sastojaka jamče optimalnu sigurnost za cijelu obitelj, uključujući i novorođenčad.

* Klinička studija na 94 ispitanika koji su koristili EXOMEGA CONTROL mlijeko, kremu ili balzam. A prosječan rezultat za sve tri teksture nakon 22 dana,  uz 1 nanošenje dnevno.

Preporučene maloprodajne cijene:

Exomega Control emolijentno mlijeko 200 ml, MPC=135,91 kn (18,04 €)

Exomega Control emolijentna krema 200 ml, MPC=135,91 kn (18,04 €)

Exomega Control emolijentni balzam 200 ml, MPC=135,91 kn (18,04 €)

Exomega Allergo emolijentni balzam 40 ml, MPC=89,00 kn (11,81 €)

Exomega Allergo emolijentni balzam 200 ml, MPC=181,04 kn (24,03 €)

Za više informacija o A-DERMA proizvodima posjetite:

https://www.oktal-pharma.hr/hr/zastupstva/a-derma

KIND PR