Mali komadi kao stvoreni za velike promjene

Nemate na raspolaganju velik budget a rado bi preuredili dom? Otkrivamo kako da na to odradite na jednostavan način.

Kada razmišljamo o osvježenju svojih domova na pameti su nam zanimljivi i cjenovno prihvatljivi komadi namještaja, koji trebaju biti toliko maleni i praktični  da ih se lako može smjestiti u većinu domova.

Postupak je puno lakši kada razmislite unaprijed o stvaranju male, ali značajne promjene u domu koja ne zahtjeva veće radove, napravite listu i potom krenete u nabavku.

Kako bi vam olakšali potragu u nastavku donosimo par zanimljivih ideja kojima ćete jednostavno unijeti promjene u svoj dom.

JYSK je ovog ljeta predstavio svoj novi asortiman malenog i višenamjenskog namještaja i dekoracija koji se uklapa upravo tamo gdje osjećate da nešto nedostaje vašem prostoru.

 Predstavljeni komadi su modernih linija te zanimljivih boja, materijala i oblika.

„Vjerujem da raznolik izbor dobiva sve više pažnje u dizajnu interijera. Postajemo hrabriji i usuđujemo se ubaciti nove i nešto veselije tonove u sklopu detalja – a manji namještaj jednostavan je način da unesete promjenu u svoj dom. U isto vrijeme, radili smo i kombinacije s neutralnim tonovima kao što su bijela i bež s nekoliko detalja u crnoj kako bismo zadržali smirenu skandinavsku estetiku,” kaže Rikke Høst Moustgaard, koji je Voditeljica asortimana u JYSKu.

Zidni ormarić MALLING pokazao se punim pogotkom tako da je od sada dostupan i u novoj zagasito plavoj nijansi koji se može iskoristiti kao jednostavan način za osvježenje kupaonice, kuhinje ili blagovaonice.

Još jedan novi i trendovski komad namještaja je pomoćni stolić ARCH, koji svojom tamnom, bordo bojom i okruglim oblicima svakako privlači pozornost i lako se kombinira s dekoracijama.

Efektnu  promjenu, ukoliko tražite jednostavniju estetiku, postići ćete sa stolićem HALBY u boji pijeska. Ovaj komad namještaja dodatno je zanimljiv zbog svoje funkcionalnosti obzirom da ga je izuzetno lako premještati iz sobe u sobu. Ovo je savršen komad namještaja za stan, gdje može funkcionirati kao stolić za kavu, kao noćni ormarić ili kao namještaj pogodan za ulaz u stan.

Jedan od načina da pružite novi život onome što već posjedujete je da izložite svoje knjige ili časopise na novoj zidnoj polici. Dobra ideja je zlatni stalak MAGSTRUP. Objesite ga u dnevnom boravku i popunite magazinima ili u kuhinji s nekoliko svojih omiljenih kuharica a uz njega će se savršeno uklopiti i nova kolica JUKKERUP za začine, biljke ili omiljeno piće.

 Prostora nikad dosta!

Od kolovoza svi su proizvodi dostupni u JYSK trgovinama i na JYSK.hr

Abeceda komunikacije