UZ A-DERMA CUTALGAN KOŽA JE SPREMNA ZA LJETO SVAKI DAN

Ljeto je u punom zamahu, a sunce, plaža, more i različite aktivnosti na otvorenom su nam svakodnevno u mislima i jedva ih čekamo… No, ljeto donosi i pokoju nelagodu poput uboda insekata i sitnih svakodnevnih ozljeda dok se pokušavamo provući do svoje omiljene plaže. Kako bi nam svima omiljeno godišnje doba ostalo samo u dobrom sjećanju tu je A-DERMA CUTALGAN – ultra-umirujući osvježavajući sprej koji ima trenutni osjećaj hlađenja i umiruje neugodne senzacije na koži zahvaljujući kombinaciji prirodnih djelatnih tvari, ekstraktu mačje kandže i ekstraktu izdanaka Rhealba® zobi.

A-DERMA CUTALGAN ultra-umirujuća formula još je jedna A-DERMINA Clean & Green formula:  broji svega 12 sastojaka, čak 98 posto sastojaka je prirodnog podrijetla i ne sadrži mirise. Ispitana je pod dermatološkim, pedijatrijskim, oftalmološkim i ginekološkim nadzorom, a umiruje trenutno i do 6 sati.[1] Patentirana lagana gel tekstura [2] djeluje poput tekuće obloge, a svojim umirujućim djelovanjem poboljšava kvalitetu života[3] koja je dermatološkim pacijentima često vrlo narušena. A-DERMA CUTALGAN ultra-umirujući osvježavajući sprej iznimno dobro je podnošljiv i pogodan za korištenje za sve članove obitelji, od dojenčadi i djece do odraslih.

CUTALGAN sprej pogodan je za korištenje na licu, tijelu, vlasištu, pa čak i vanjskim intimnim područjima. Praktično pakiranje u spreju poboljšava iskoristivost proizvoda koji će pružiti umirenje svim članovima obitelji. Korištenje je vrlo jednostavno: sprej prije upotrebe treba dobro protresti i s udaljenosti od 20 cm raspršiti po koži, po potrebi i do 6 puta dnevno, za trenutačni učinak prijeko potrebnog umirenja, koji traje i do 6 sati.

A-DERMA CUTALGAN ultra-umirujući osvježavajući sprej 100 ml, MPC=108,90 kn

Za više informacija o A-DERMA proizvodima posjetite:

https://www.oktal-pharma.hr/hr/zastupstva/a-derma


[1] Klinički ispitano na 60 ispitanika

[2] Patent u prijavi

[3] Klinička studija provedena na 95 ispitanika (30 ispitanika s kožom sklonom ljuskanju, 49 ispitanika s kožom sklonom atopiji, 16 ispitanika s kroničnom iritacijom ruku). DLQI rezultati na D22.

KIND PR