Pet jednostavnih savjeta za pametnu kupovinu

Zagrebačka multibrand trgovina Ne.Ne.Ne. najavljuje popuste do 70 posto

Što zajedničko imaju Little Man Happy, Snooze Baby, Snurk, Nununu? Svi ovi brendovi nalaze se u zagrebačkoj multibrand trgovini Ne.Ne.Ne.u kojoj se u subotu 16. listopada održava outlet dan.Tada će ljubitelji ovih održivih dječjih eko brendova moći kupiti poznate europske i svjetske modne brendove po najnižim outlet cijenama, sniženim do 70 posto.

Kako bi svi stigli ugrabiti omiljeni komad s rasprodaje, radno vrijeme trgovine taj dan bit će od 8do 20 sati, a mi donosimo nekoliko korisnih savjeta za pametnu kupovinu.

  1. Razmišljajte dugoročno

Svi znamo koliko brzo djeca prerastu robicu koju imaju, a održivost postaje sve bitnija.Ako imate dvoje ili više djece kupnja unisexodjeće može biti pun pogodak i za novčanik i za okoliš.

  • Kombinirajte s onim što imate

Prije odlaska u kupnju, zavirite u dječji ormar. Sniženja su odlična prilika da kupite onaj komad koji vam je bio na popisu, ali stezbog cijene odgađali kupnju.

  • Redovno provjeravajte internet trgovinu

Brendove koje volite zasigurno pratite i na društvenim mrežama. Iskoristite čari interneta i provjerite što možete očekivati u omiljenoj trgovini.

  • Kupujte kad nije sezona

Ljubitelji kupovine znaju da se najbolje cijene mogu uhvatiti ako se kupuje izvan sezone. Ljeto možda djeluje daleko, ali hladnije vrijeme idealno je da se ulove niske cijene kupaćih kostima.

  • Pretplatite se na newsletter

Najbolji način za praćenje novosti omiljenih brendova upravo se nalazi na nekoliko klikova od vas. Tko zna, možda je jakna koju želite upravo danas na sniženju!

Na adresi Gjure Deželića 8 u Zagrebu nalazi se Ne.ne.ne. multibrand trgovina, poznata po nekonvencionalnim eko brendovima koje obožavaju djeca, roditelji, bake i djedovi.

Osim trgovine, kupnja je moguća i preko online stranice, a sve zanimljivosti nalaze se na Instagram te Facebook stranici trgovine.

Komunikacijski laboratorij