LJETNO DRUŽENJE U ART PARKU UZ IZIPIZI

Ljeto je vrijeme druženja i uživanja kada većinu vremena provodimo vani. Bilo da smo na moru, u gradu ili prirodi, sunčane naočale su neizostavan modni dodatak koji nam omogućuje nesmetano uživanje pod vedrim nebom.

Upravo jedno takvo druženje održano je jučer u popularnom zagrebačkom okupljalištu Art Park gdje su zaljubljenici u Izipizi brend naočala uživali u pravom ljetnom druženju uz koktele razgledavajući posljednju kolekciju Izipizi naočala. U ležernoj i opuštenoj atmosferi uživale su Jelena Veljača, Nevena Rendeli i brojni drugi poklonici ovog francuskog brenda naočala koji su baš ove naočale odabrali da kroz njih gledaju ovo ljeto.

Izipizi svakom svojom kolekcijom ponovno oduševi obožavatelje ovog cool brenda, a vesele boje i trendi modeli sastavni su dio svake torbe za plažu. U Izipizi ponudi možemo pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu i cijelu obitelj. IZIPIZI naočale svojim jedinstvenim dizajnom, visokom kvalitetom i širokim spektrom boja malo koga ostavljaju ravnodušnim.

Ljeto nam je pred vratima, a ako ste u potrazi za novim sunčanim naočalama, svojim novim modelima i ljetnim bojama, IZIPIZI naočale zasigurno će zadovoljiti vaše potrebe i savršeno se uklopiti u vaše ljetne kombinacije. Gdje god bili ovo ljeto, gdje god vas put odvede – uvijek imajte svoje Izipizi naočale uz sebe.

Priredba

Fotografija: Sanja Tušek