NATURALA HEALTH: Preuzmi BESPLATNO online izdanje posvećeno respiratornim infekcijama

Kako razlikovati Covid-19 od obične prehlade ili gripe? Koje pripravke koristiti za prevenciju, a koje u akutnoj fazi Covida-19 ? Kako napraviti prirodni sirup protiv kašlja, a kada je ipak vrijeme za posjetu liječniku? Naturala Health ima odgovore na ta, ali i mnoga druga pitanja koja će vam olakšati sezonu respiratornih infekcija

Kihanje, šmrcanje, grlobolja, temperatura, začepljenost nosa, kašalj… Sve su to simptomi respiratornih infekcija karakterističnih za ovo doba godine, koji bi nam bili problematični čak i da nema aktualne pandemije. No, budući da je Covid-19 virus dodatno zakomplicirao situaciju, tvrtka Nativa media je svojim čitateljima priredila besplatno specijalno izdanje Naturala Health: Abeceda respiratornih infekcija posvećeno liječenju infekcija dišnoga sustava.

„Nakon prve uspješnice Naturala Healtha, specijala posvećenog imunitetu, koji je do sada imao 1.5 milijuna prikazivanja i koji je preuzelo i pročitalo više od 300.000 čitatelja, znali smo da trebamo našim čitateljima osigurati i nastavak na ovu temu. Naime, mnogi su naučili kako poraditi na imunitetu, ali ne znaju što bi učinili kada dođe do infekcije. Stoga smo im omogućili i savjete vezane uz prevenciju, liječenje, samoliječenje, dodatke prehrani, pripravke zelene ljekarne koji će im biti korisni i praktični ovih zimskih dana“, izjavila je Andrea Šitum, direktorica tvrtke Nativa Media i voditeljica projekta.

I upravo je iz tog razloga Naturala Health okupila tim eminentnih stručnjaka – liječnika, farmaceuta, nutricionista, apiterapeuta i fitoaromaterapeuta kako bi svojim čitateljima omogućila što cjelovitije i što stručnije informacije. Svoj su doprinos projektu dali: Ksenija Krajina Pokupec, dr. med i fitoterapeutkinja, Frane Herenda, mag. pharm. i fitoaromaterapeut, Malči Rogoznica, mag. pharm., Mara Doljak, mag. pharm., Iva Smiljan, mag. pharm., dr.sc. Gordana Hegić, apiterapeutkinja, Sandra Krstev Barać, mag. nutr., Maja Žalac, dipl. ing. agr. i fitoaromaterapeutkinja, Vlatka Mileusnić, fitoaromaterapeutkinja i Andrea Šitum, glavna urednica Naturala Health i fitoaromaterapeutkinja.

U kojim si situacijama možete pomoći sami, a kada je vrijeme za odlazak liječniku? Koja je razlika između Covida-19, prehlade i gripe? Koje dodatke prehrani koristiti za prevenciju Covida-19, a koje u akutnoj fazi? Kako napraviti sirup protiv kašlja i kojim namirnicama napuniti svoje hladnjake? Sve to, pa i mnogo više čeka vas na 60 stranica novog izdanja Naturala Healtha koji možete preuzeti na servisu Issuu ili na ovom linku – potpuno besplatno.

Podršku projektu pružili su: M.E.V. Feller i Solgar kao generalni pokrovitelji te tvrtke Aromara, Fagron, Fitzona, Greenbird Medical, Hug Your Life, Jan Spider, Natural Elements, Nila Media Grupa, PiPProimmun, Sangreen, Soria, Stada, truu, Tiens i Tvornica zdrave hrane.

Naturala