Rekordni rezultati Crnog petka na Vivre.hr

Vivreovi prihodi od prodaje tijekom kampanje Crni petak 2020 premašili 10.5 milijuna eura, što je porast od 35 posto u odnosu na prošlogodišnje izdanje

Vivre, vodeći online trgovac namještajem i predmetima za uređenje doma u srednjoj i istočnoj Europi, je tijekom kampanje Crni petak 2020 ostvario preko 10.5 milijuna eura prihoda od prodaje, čime je za 35 posto nadmašio prošlogodišnje izdanje. U tjedan dana, koliko je trajao ovogodišnji Crni petak (Black Friday) na online trgovini Vivre.hr, kupci iz ukupno 9 zemalja naručili su više od 300.000 proizvoda.

Najviše je prodanih dekoracija, njih više od 58.000, preko 50.000 kuhinjskih i blagovaonskih dodataka, a među favoritima kupaca bili su i tepisi s više od 35.000 prodanih primjeraka te namještaj s više od 30.000 kupljenih komada.

Više od polovice svih narudžbi plaćeno je kreditnim karticama, što ukazuje na porast od 70% u odnosu na prošlogodišnji Crni petak, a Hrvatska je rekorder ove godine po broju kartičnih plaćanja s čak 43 posto od ukupno broja ostvarenih kupnji.

Vivre, vodeći online trgovac namještajem i predmetima za uređenje doma u srednjoj i istočnoj Europi, pokrenut je u travnju 2012., a posluje u 9 država: Hrvatskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Sloveniji, Češkoj, Poljskoj i Grčkoj. Vivre putem internetskih trgovina i mobilnih aplikacija na navedenim tržištima nudi više od 150.000 modela namještaja, dekoracija, tekstila I dodataka i preko 1.000 brendova sa svih strana svijeta. Vivre svakodnevno nudi na tisuće novih proizvoda za sve one koji žele postati dizajneri vlastitog doma te tako ispunjava obećanje dano svojim kupcima i osigurava im online destinaciju na kojoj mogu pronaći namještaj i dodatke prilagođene njihovoj osobnosti I životnom stilu.

Više informacija možete pronaći na https://www.vivre.hr/

Media val