Održite preplanulost uz odgovarajuću obnovu i hidrataciju kože

Važnosti proizvoda za sunčanje već smo svjesni, a isti su nezaobilazni dio svakog ljetnog režima, ne samo prije, već i nakon izlaganja suncu. Čak i ako ste poduzeli sve korake kako biste zaštitili kožu prije izlaganja suncu, njega kože nakon sunčanja jednako je važna kako bi je održali zdravom i sjajnom, a preplanulu put dugotrajnijom. Važno je napomenuti kako krema za sunčanje, štiti od pretjeranog UV zračenja, dok njega poslije sunčanja kožu oporavlja od stresa i iritacija koje se nakon izlaganja suncu često manifestiraju kao neugodno zatezanje i osjećaj peckanja. Kako bi se s ljetovanja vratili preplanule puti, ali i meke, zdrave i hidratizirane kože, u nastavku vam donosimo proizvode iz SUBLIME TAN ekskluzivne linije iz Eisenberg Paris laboratorija s primarnim ciljem očuvanja kože od procesa starenja osiguravajući samo najbolje od onog što sunce pruža. Iznimno hidratantni proizvodi posebno kreirani za njegu nakon izlaganja suncu, osigurat će bezbrižnost oko obnavljanja kože, a u spoju s omiljenim Eisenberg Paris kremama sa zaštitnim faktorom stvorit će savršenu ljetnu rutinu.

„Hijaluronska kiselina kao glavni sastojak u liniji za njegu kože nakon sunca jamči intenzivno djelovanje, dubinsku hidrataciju uz istovremeno poboljšanje elastičnosti kože.“

Sublime Tan After Sun Anti-Ageing Body Care (265 kn/ 100 ml), losion za tijelo poslije sunčanja i Sublime Tan After Sun Anti-Ageing Facial Care (265 kn/ 50 ml), krema za lice poslije sunčanja s hijaluronskom kiselinom kao glavnim sastojkom, osigurava intenzivno i hidratantno djelovanje, čuvajući podatnost kože.

U slučaju kada je koži potrebna hidratacija i ublažavanje posljedica izlaganja UV zrakama, Sublime Tan S.O.S. After Sun Mask Face & Body (305 kn/100 ml), maska za lice i tijelo poslije sunčanja ublažit će opekline od sunca te trenutno smanjiti peckanje pružajući cjelokupni osjećaj ugode na koži nakon izlaganja suncu.

Sintagma media