NELA U MELODRAMI ŽIVOTA

Jedna od najtalentiranijih mladih hrvatskih glazbenica predstavila novi singl

Mlada hrvatska glazbenica zavidnih vokalnih sposobnosti, Nela Đinđić, predstavlja svoju prvu kantautorsku pjesmu „Melodrama“, kojom ujedno najavljuje debi album. Nelu smo mogli pratiti u popularnim TV emisijama The Voice – najljepši glas Hrvatske i A strana, a njezin kristalni glas ubrzo je zavoljela i publika i kritika koji su je nagradili čestim boravcima na brojnim top listama u Hrvatskoj. „Netko kao ti“, „Vrijeme je“, „Poslije kiše“, „U zagrljaju spašeni“ feat. Marko Kutlić, „Nauči me ploviti“, „Neke ljubavi“ – sve pjesme imaju nešto zajedničko, sjajnu interpretaciju jednog od najzanimljivijih mladih ženskih vokala u Hrvatskoj – Nele Đinđić. Svakom novom pjesmom glazbeno je sve više sazrijevala, a sada je i kao kantautorica u novoj pjesmi „Melodrama“ napravila odličan potez, pokazavši svoj neprikosnoveni talent. Iako je globalna pandemija malo poremetila planove oko objavljivanja albuma prvijenca, Nela „nije stajala po strani“ kako kaže njena pjesma, te predstavlja svoju „Melodramu“ koja je iznimno važna za nju upravo zbog prvog kantautorskog koraka.

„Trebalo mi je dugo da se oslobodim i prihvatim činjenicu da sama znam i mogu napraviti svoju pjesmu.  „Melodrama“ ili još bolje „Nelodrama“ govori o borbi s kojom se susrećem svakog dana, onoj između straha od neuspjeha i potpunog idealiziranja stvarnosti. I jedno i drugo vodi me u istom smjeru – da stojim na mjestu i ništa ne mijenjam, a to je ono što svakako najmanje želim. Sve u ovoj pjesmi tjera na pokret, od poruke koja se krije u refrenu, pa do plesnog ritma. Prvi put surađujem i s glazbenim produkcijskim timom Vlahom Arbulićem i Mihovilom Šoštarićem koji su „Melodrami“ dali svoj glazbeni zapis na tako zarazan dance pop način. Nadam se da ćemo uz nju svi plesati ovo ljeto. Sa željom da sve što brže prođe i da budemo opet zajedno, pjevamo, grlimo se i plešemo pozivam vas da uživate u mojoj pjesmici, čuvate sebe i svoje obitelji i ne stojite po strani!“, poručila je publici Nela.

„Drago mi je što je Nela izabrala baš nas za svoj tim na prvoj kantautorskoj pjesmi. Dopustila nam je da zajedno uobličimo i probudimo novu energiju koju je čuvala samo za sebe. Bio je užitak raditi s njom jer se slažemo u dosta pogleda prema  glazbi“., rekao je Vlaho Arbulić. Za pjesmu je predstavljen i službeni visualizer video na ilustracije Hane Matić. „Melodrama“ je idealna najava njezinog albuma prvijenca koji će uskoro ugledati svjetlo dana, a s obzirom na Neline vokalne mogućnosti i glazbu koja će vas rasplesati, ali i nježno prigrliti, sigurno je kako će se upravo albumom krupnim koracima približiti vrhu.

PR365