Kome to dečki iz grupe Tragovi poklanjaju „Ružmarin?“

Tragovi su peteročlani bend koji svakim novim singlom definitivno ostavlja neizbrisiv trag na glazbenom nebu.

Koncertno aktivni i atraktivni, ovi dečki u posljednje vrijeme dijele pozornicu s najvećim glazbenim imenima iz Hrvatske i regije kao što su Željko Bebek, Jole, Željko Joksimović i mnogi drugi.

Njihov sedmi singl „Ružmarin“ ugledao je svjetlo dana.

Još jedna odlična suradnja s agencijom Hamar Media i uz provjerenu ekipu s kojom ovaj mladi bend surađuje još je jednom pokazao što su pravi hitmejkeri.

Na glazbi je radio Denis Dumančić, tekst je pisao Fayo, dok su za aranžman i produkciju zaslužni Marko Milatović i Vladan Popović Pop (Popmark studio), kao i za mix i mastering.  

 “Ovo je pjesma za koju smo izričito tražili da spot ima jaku i upečatljivu priču pa je zbog toga odabir pao na redatelja Marka Zeljkovića kojem su u spotu glumili profesionalni glumci Katarina Šestić, Vedran Dakić i Lino Brozić i koji su odradili odličan posao i iznijeli emociju koju pjesma ima”, zadovoljno su komentirali članovi grupe Tragovi.

A kako im je bilo tijekom snimanja, dečki su nam kratko opisali: „Radnja video spota i tema pjesme su naizgled sretan par koji pronalazimo u svakodnevnom životu i muškarac koji pati za voljenom osobom. Većina nas je u životu srela osobu za koju može reći da je njena “srodna duša”, ali s tom osobom nikad nije ostvarila uspješnu vezu. Dok s druge strane sretnemo osobu koja nam postane “ljubav života” i s kojom želimo provesti cijeli život.

Gledatelja cijelo vrijeme navodimo na krivo misleći da je osoba s kojom ona provodi vrijeme ta njena prava ljubav, a zapravo je to njena srodna duša dok je muškarac koji je čeka njena ljubav života.

Dečki neumorno rade kako bi što prije izbacili svoj album prvijenac, a dok čekamo na njega, pravo je vrijeme da poslušate aktualni singl „Ružmarin.“

Nedavno su nominirani za prvu regionalnu glazbenu nagradu MAC u kategoriji „Pop Numera Bend“ te su od ukupno 60 nominiranih prošli u drugi krug i sada su izabrani među 15 najboljih gdje se bore za ovu prestižnu nagradu.

Hamar media