NEKA PRVI DOJAM BUDE VAŠ PRIJATELJ UZ TIM DENT MILIČIĆ

Na neke elemente našeg fizičkog izgleda ne možemo utjecati, ali na ‘kralja’ prvog dojma – lijepi osmijeh, možemo. Što još čekamo?

Prvi korak prema osobnom uspjehu rad je na vlastitom samopouzdanju, a najbrži način kako da ga još malo dobijete jest ako odlučite da će vaš osmijeh postati ljepši i blistaviji. No, koliko dugo gledamo isti odraz u ogledalu značajno će utjecati na odluku da nešto i promijenimo, pa ukoliko godinama gledate u svoje krive, nepravilne ili požutjele zube, na njih se i naviknete, a razliku više ni ne vidite ili se ne sjećate. Šteta, jer je danas izbjeljivanje zuba postupak koji će oduzeti puno manje vremena nego jedan pošteni obilazak shopping centra, a vi ćete dugoročno itekako profitirati.


Najviše će profitirati vaš prvi dojam kojeg ostavljate na druge, privatno ili profesionalno. I zaboravite na skrivanje osmijeha; to nikad nije rješenje, jer dojam koji ostavljate na sugovornika nije iskren, a taj prvi dojam koji ostavljate u prvih par sekundi, vaš je potpis u društvu, kojeg ćete teško promijeniti kasnije.
No, s druge strane, niz istraživanja pokazalo je kako osoba s njegovanim, bijelim i ravnim zubima, ostavlja dojam da je mlađa nego što jeste, kao i da je u pitanju visoko obrazovana i poslovno uspješna osoba. Također je izglednije da će  osoba s lijepim osmijehom dobiti posao koji želi, kao i da će ispregovarati i veću plaću pritom, a dojam koji će ostavljati na poslovne suradnike bit će izrazito profesionalan. 

Važnost ljepote blistavog osmijeha svjesna je i mlada glazbenica Nika Turković koja se podvrgnula tretmanu izbjeljivanja zubi u stomatološkoj poliklinici TIM DENT MILIČIĆ.

„Oduvijek sam imala sreću da imam kvalitetne zube, pa nisam morala nositi aparatić niti sam ikad imala karijes, ali s godinama dolazi ispijanje kave, tamnih čajeva, vina i svega zabavnog, što jako potamnjuje zube s vremenom – i to mnogo brže nego što bismo htjeli, naravno. Već neko vrijeme planiram izbijeliti zube, jer mislim da su zdravi i lijepi zubi jedan od najboljih aduta, ali se užasavam boli pri procesu, kao i one osjetljivosti koja zna trajati danima nakon. O TIM DENT-u Miličić sam čula samo najbolje pa sam tako odabrala baš njih za ovaj pothvat. Mogu reći da mi je iskustvo bilo iznimno ugodno, bezbolno i da je mi je dr. Tamara Žaja Miličić cijeli proces baš učinila zabavnim i ‘normalnim’ – nimalo kao da sam bila kod zubara. Cijeli tretman je trajao mnogo kraće nego što sam mislila (20-tak minuta), a rezultat je san snova. Osjetljivost nakon je gotovo neprimjetna, što je ogroman plus, a zubi su mi tako lijepo bijeli da bih se čak kave odrekla! U svakom slučaju, jako sam zadovoljna i sretna, što će se sad još i više vidjeti“ – izjavila je Nika.

„Što se tiče izbjeljivanja zubi, uvjerljivo najpopularnija metoda u našoj Poliklinici je ona koja se radi laserom. Ova metoda traje kratkih 30 minuta. Prije samog lasera, stomatolog mora pregledati usnu šupljinu, očistiti kamenac i ispolirati zube. Laserska svjetlost potiče otpuštanje kisika iz gela s kojim su premazani zubi, čime se odstranjuju pigmenti iz zubne strukture, dok zubi naočigled postaju sve blistaviji. Postupak izbjeljivanja zuba laserom može posvijetliti nijansu za približno 4 do 6 puta, a osjetljivost koja se javi nakon tretmana, nestaje u potpunosti. Druga po redu najpopularnija metoda izbjeljivanja zuba jest ona uz pomoć ZAAP lampe. Izvodi se pod kontrolom stomatologa, postupak traje 45 minuta, a efekt je vidljiv odmah i može potrajati do dvije godine uz pravilnu oralnu higijenu. Zubi se mogu posvijetliti do 3 nijanse, a nakon samog postupka, zubi se premazuju pastom na bazi fluora radi dodatne zaštite cakline i zuba“ – napominje dr.med.dent. Tamara Žaja Miličić, jedna od vodećih specijalistica stomatološke protetike i estetske stomatologije.

Htjeli ili ne, priznali si napokon ili ignorirali tu činjenicu i dalje, bijeli ravni zubi dokazano otvaraju vratašca više u životu. Slažemo se, ideja da druge procjenjujemo prema izgledu nije ugodna ili fer jer na puno naših fizičkih elemenata ne možemo utjecati. Možemo eventualno naglasiti naše ljepše strane i prebaciti fokus. Odaberite TIM DENT Miličić i podarite si prekrasan i očaravajući blistav osmijeh. Slogan ‘Vaš osmijeh. Naša strast.’ idealno opisuje filozofiju ove stomatološke poliklinike. Adresa je Ogrizovićeva 30 Zagreb, a više informacija dostupno je na internetskoj stranici poliklinike www.timdent.hr

PR365