Priča o djevojčici koja je promijenila živote svojih prijatelja

U predblagdansko vrijeme sve se glasnije počinje govoriti o onima koji neće proslaviti Božić uz svoju obitelj i u toplini svoga doma. Puno se priča, poduzima se ipak manje. Studeni je mjesec posvojenja, mjesec u kojem se prisjetimo prevelikih brojki onih koji još uvijek traže svoja čarobna krila koja će im pomoći da odlete u udomiteljsku obitelj.

No, studeni i prosinac mjeseci su u godini kad nastojimo činiti još više dobrih djela, dijeliti ljubav, radost i ono što nam nije potrebno, onima kojima je. Pokušamo, barem na kratko, vjerovati u čaroliju. Kako riječi nisu dovoljne, Emmezeta je odlučila čaroliju pretvoriti u konkretno djelo uz pomoć svih ljudi velikoga srca. Podsjetiti ih da čarolija zaista postoji i da će se ona i ostvariti ako u nju zaista vjerujemo. Emmezeta u svom blagdanskom asortimanu nudi čarobna krila, krila koja stvaraju čaroliju. Čarobna krila dostupna su u slobodnoj prodaji, u centrima i na webshopu. Cijena im je 14,99 kuna, a puni iznos od prodaje svakih, Emmezeta će donirati dječjem domu Maestral u Splitu. Osim toga, u svim Emmezeta centrima postavljeni su čarobni zidovi kojima su, uz malo čarolije, narasla krila. Za svaku vašu fotografiju ispred čarobnog zida i uz objavu na društvenim mrežama uz hashtag #vjerujučaroliju, Emmezeta će donirati kunu, također dječjem domu Maestral.

 Emotivna priča o djevojčici kojoj su se ostvarili snovi i koja će blagdane dočekati u svojoj udomiteljskoj obitelji, ispričana je u predivnom videu kojim je Emmezeta najavila ovu kampanju. Kako bi priča bila još ljepša, djevojčica je svojim prijateljima iz doma za nezbrinutu djecu pomogla da i oni pronađu svoj topli, obiteljski dom. Uostalom, pogledajte…                   

 Dođite, kupite krila, fotografirajte se, podijelite. Napravite s nama nešto posebno –  stavimo osmjehe na malena lica i pokažimo im da čarolija postoji. Stvarajmo i vjerujmo u čaroliju zajedno!

Akter public