SPREMNA SAM ZA NOVA DOSTIGNUĆA – DONNA VEKIĆ

Mlada, talentirana tenisačica, u zagrebačkoj Esplanadi podijelila je svoja razmišljanja s mnoštvom novinara

Nasmijana i prepuna dojmova, perspektivna tenisačica Donna Vekić, u zagrebačkoj je Esplanadi, pred mnoštvom novinara, podijelila svoja razmišljanja i ciljeve.

Iza Donne je veoma uspješna sportska godina, a ona je već spremna za nova dostignuća. Ovu je završila kao 19. tenisačica svijeta. „Zadovoljna sam sezonom 2019., iako posebno žalim za nekim turnirima kao što je prerani završetak na Wimbledonu. Dobro sam se odmorila i od ponedjeljka započinjem s pripremama za sezonu 2020. moram priznati da sam svjesna svojih kvaliteta ali i kvaliteta tima s kojim surađujem jer mi daju ogromno samopouzdanje. Također, zahvalna sam svim ljudima koji me prate i pružaju mi podršku, bilo na stadionima, preko društvenih mreža ili malih ekrana. Hvala svima!“

Donnina velika želja je ući u TOP 10 jer i sama za sebe kaže kako si uvijek diže ljestvicu i ne odustaje od predanog truda i rada. Napredak je posebno vidljiv pod vodstvom trenera Torbena Beltza, s kojim Donna radi dvije godine. Inače, Beltz je ove godine među kandidatima za najboljeg teniskog trenera godine.

PR365

Fotografija: Goran Perešin