SVJETSKI USPJEH HRVATSKE FIRME U NIKAD VIĐENOJ PARTY PARADI U LAS VEGASU

Agencija PLAYBOX osmislila sjajan elektronski festival čiji su značaj prepoznali i gradski čelnici Las Vegasa

Las Vegas, grad neprestane zabave, noćnih klubova i igara na sreću jedan je od najpoznatijih gradova na svijetu. U gradu koji nikad ne spava i ultimativnom sinonimu za najluđe partyje, teško je izvesti nešto do sada neviđeno i nesvakidašnje. No, mala firma iz Hrvatske može se pohvaliti upravo time. Naime, PLAYBOX, agencija za produkciju i organizaciju evenata i Gabrijel Krstanović, osnivač Vegas Music Foundationa, osmislili su festival svjetskih razmjera naziva Vegas Electric Parade.

„Prvi party koji se održao 28.9. je zamišljen samo kao predstavljanje koncepta Vegas Electric Parade-a i svojevrsna je uvertira za prvu povorku, koja će se održati u rujnu 2020. godine. Ono što nam se dogodilo na predstavljanju je to da se pojavilo 10 000 ljudi i svi su bili oduševljeni”. – izjavio je Marijan Gagulić, vlasnik i direktor agencije PLAYBOX. Vegas Electric Parade koncipiran je kao putujuća party parada kamiona, koji postaju do sada nezapamćena pozornica za nastupe DJ-a. Na ovogodišnjoj party povorci sudjelovalo je 5 kamiona na kojima je sviralo ukupno 30DJ-a iz svih dijelova svijeta.

Dobar party daleko se čuje, pa je tako i grad Las Vegas prepoznao jedinstvenost ovog projekta i ponudio svu logističku i financijsku potporu kako bi se party povorka nastavila i sljedećih godina. Također, čelnici Las Vegasa izrazili su želju da Vegas Electric Parade postane najveća parada elektronske muzike u svijetu te pred našu ekipu iz Hrvatske postavila cilj i izazov kojeg su objeručke prihvatili.

“Najljepše je kad voliš ono što radiš tako da mi to ne gledamo kao posao ili obavezu, već kao užitak i novi elan za daljini napredak i buduće Vegas Electric parade. Trenutno smo u pregovorima s velikim svjetskim imenima elektronske scene i globalnim kompanijama, tako da vam ne mogu ništa konkretno reći osim – jedva čekamo!” – izjavili su iz agencije PLAYBOX.

Više informacija možete pronaći na društvenim mrežama: https://www.facebook.com/vegasparade/ i  https://www.instagram.com/vegaselectricparade/?hl=hr

PR365