Ove jeseni nosi se couture s potpisom TWINS

Dizajnerski dvojac Damir Begović i Domagoj Štimac već sezonama uspješno pronalaze inspiraciju u kulturi naše zemlje i pretvaraju je u impozantne modne brojeve. Kolekcija za jesen/zimu, koju će Twins ove sezone predstaviti na Bipa FASHION.HR-u pod pokroviteljstvom CCC obuće,  inspiraciju također pronalazi u recentnim zbivanjima.

Zagasiti tonovi boje čokolade, smaragdno zeleni komadi te bogate zlatne nijanse daju naslutiti kako je riječ o još jednoj hrvatskoj modnoj bajci s potpisom dvojca Begović & Štimac. Savršeno ženstvenu kolekciju potvrđuju i dužine koje vladaju u kolekciji – dominira midi, bilo da se radi o bogatim kaputima, haljinama suženim u struku ili atraktivnim haljinama dramatičnih proreza. Koliko god se izričaj Twinsa mijenjao iz sezone u sezonu, premisa je uvijek jedna, a to je ženu učiniti ženstvenom i chic. Naglašenost oblina postiže se idealno krojenim haljinama i topovima koji su sašiveni po mjeri baš kako to biva u ateljeima visoke mode, a razigranim modnim dodacima poput marama, tankog remenja i zanimljivih gumba Twinsi potvrđuju pečat custom made predznaku. Provlačenje animalier printa za modni dvojac Twins je već tradicionalno, pa ni ova zimska kolekcija nije razočarala. Ovog puta leopard print viđamo u tragovima – na remenju, torbama, ali i cipelama, koje i ove sezone potpisuje pokrovitelj revije, obuća CCC. Moda koju Twinsi sezonama predstavljaju domaćoj publici pravi je pokazatelj kako za visokom modom postoji itekakva potražnja, a dokaz je i široki raspon sljedbenica branda. Modnu estetiku ovih kreativaca obožavaju Judita Franković Brdar, Tara Thaller, Franka Batelić, Sonja Kovač te brojne druge modno osviještene dame.

Na pisti Bipa FASHION.HR-a u tijekom pet dana nastupit će i najpoznatija modna imena u Hrvatskoj. Povodom obilježavanja 100 godina rada, održat će se revija najpoznatijeg hrvatskog modnog branda Varteks. Ivica Skoko predstavlja reviju pod pokroviteljstvom branda Perwoll, a svoje će nove kolekcije prikazati i dobro poznati BiteMyStyle by Zoran Aragović pod pokroviteljstvom Philipsa, Robert Sever te Branka Donassy, Marina Design, KLISAB, Anthony Avangard, Jelena Holec i Spirit by T.B. Hrvatski brand s londonskom adresom, Staša design, ove sezone također predstavlja svoju novu kolekciju zagrebačkoj publici, a prvi put na pisti Bipa FASHION.HR-a nastupit će dvojac Les Emaux.

RED