Tele2 pokućnom dodajte Lenovo 2u1 i uživajte u neograničenom surfanju

Uz BEZBROJ GB pokućnog interneta stiže Lenovo 2u1 uređaj IdeaPad D330 – tablet i računalo u jednom, za samo 95 kuna mjesečno

Neograničena sloboda komunikacije, mogućnost da se posao odradi neovisno o lokaciji ili da uživo dijelimo omiljene trenutke s obitelj i prijateljima, važna je svima. Za to je, naravno, potrebna internetska veza, a zahvaljujući Tele2 pokućnom moguće je internetski priključak imati bilo gdje. Ruter za pokućni internet jednostavno se isključi iz struje i počne koristiti na drugoj lokaciji, primjerice vikendici za odmor uz sate gledanja filmova ili pak kafiću koji privremeno treba poslužiti kao ured. Za pokućni nije potreban nikakav dodatan priključak osim onog za struju, a upravo zbog toga ga je moguće nositi bilo gdje bez razmišljanja o kablovima, vremenu potrebnom za spajanje, ili trošenju istog na traženje wi-fi mreže.

Pokućni nudi mobilnost, jednostavnu instalaciju i neograničen promet uz BEZBROJ GB za 169 kuna, a za dodatnih 95 kuna uz pokućni dolazi i Lenovo IdeaPad D330, praktičan 2u1 laptop koji u jednom uređaju spaja najbolje od dva svijeta – potpune performance laptopa i zabavu koju pruža tablet. Ekran je moguće vezati uz tipkovnicu s obje strane tako da se lako pretvara u svojevrstan stalak za gledanje video sadržaja, filmova ili tutoriala, a kada je uređaj potrebno koristiti kao tablet on se odvaja od tipkovnice jednostavnim povlačenjem ekrana. Uz uređaj dolazi i jednogodišnja licenca za korištenje Office 365 alata.

U današnjem digitalnom svijetu i tempu života koji od korisnika traži da bude dostupan bilo kada i bilo gdje, ovaj 10″ tablet i računalo u jednom idealan je odabir. S jednim punjenjem, IdeaPad D330 omogućuje vam više od 12 sati trajanja baterije, što znači slobodu pokreta cijeli dan bez gubljenja vremena na traženje punjača ili utičnice.

Lenovo IdeaPad D330 izrazito je mobilan, moguće ga je ponijeti bilo gdje, a zahvaljujući Tele2 pokućnom neograničeno surfanje je uvijek pri ruci, bilo za gledanje videa, slušanje glazbe, ili dijeljenje zabavnih trenutaka s prijateljima na društvenim mrežama.

Abeceda komunikacije