Zekanje u Zoo !

Zekanje u Zoo vrtu grada Zagreba i ove godine zajedno s Wish mama portalom priprema veseli i kreativan sadržaj za djecu i roditelje na uskršnji ponedjeljak 22. 4. 2019.

Nadahnuti pisanicama i zečevima pripremili smo raskošnu zabavu od 11 do 17 sati u Zoološkom vrtu grada Zagreba, a što smo sve pripremili saznajte…

Posjetitelje Zoološkog vrta grada Zagreba na Uskrsni ponedjeljak tradicionalno očekuje bogat program koji isprepliće stare običaje sa sadržajima po mjeri novih generacija mališana.

U društvu životinja koje uživaju u zagrebačkom proljeću, djeca će moći doznati sve o najpopularnijim simbolima uskrsnih blagdana.

Zekanje u Zoo vrtu u ponedjeljak, 22. travnja započeti će veselim otvorenjem uz uskršnje pjesmice popularnog dječjeg zbora Zagrepčanke i dečki, a potom će se djeca i roditelji moći nastaviti s darivanjem pisanica lavovima.

Posjetitelji će potom moći na Zebrinu trgu izrađivati šarene pisanice ispunjene poslasticama i za druge životinje te će one nakon 13 sati biti dostavljene čimpanzama, nosatim rakunima, kapucinima, merkatima, pekarijima, prstenastorepim lemurima, smeđem medvjedu i gibonima koji će uživati u slasnim okusima.

Udruga Zecovi posjetiteljima će pojašnjavati razlike između zečeva i kunića te ih upoznati s potrebama dugouhih kućnih ljubimaca.

Zabavni će program uveličati i Kazalište Lutonjica koje priprema zanimljive dječje predstave, a modna agencija Miss4Miss proljetnu dječju modnu reviju.

Svoje će zanimljive vještine tijekom dana nekoliko puta pokazati Twirling-mažoretni klub Sveta Nedelja, a cijeli će dan za najmlađe biti organizirano besplatno oslikavanje lica.

Svoju će pak kreativnost, spretnost pa i kulinarske vještine mališani moći pokazati u nekoliko kreativnih i edukativnih radionica gdje će uz izradu nakita iz recikliranog materijala, vještine kretanja uz sportskog trenera te spravljanju odličnih recepata i omiljene hrane uživati u zabavi koje osmišljava udruga Abeceda roditeljstva.

Dobro raspoloženje poticat će kostimirani animatori te podjela mnogih darova iznenađenja u Happy minutes trenucima.
Nakon zabave ili šetnje djeca će se moći opustiti gledajući popularne animirane filmove.

Zekanje u Zoo vrtu Zoološki vrt grada Zagreba organizira u suradnji s portalom Wishmama.
Dođite i zabavite se i ove godine zajedno s nama, jer smo pripremili još mnoštvo lijepih iznenađenja.

PR: Wish

Fotografija:Tepeš